If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.

 
 
Wow, det är så mycket som händer nu och jag har haft full rulle på alla plan... Skola, jobb, träning, kärlek, vänner, familj och allt annat! Hinner knappt att sova eller få tid till mig själv.

På fredag är det min sista dag på Vindelns Folkhögskola och det känns jätte kul MEN samtidigt väldigt, väldigt sorgligt och vemodigt att lämna en sådan oreloligt bra skola med alla fantastiska lärare och klasskompisar.
Men nu har jag gjort mina 3år på skolan och känner att jag måste därifrån innan jag fastnar där föralltid. 
Har fått mig ett litet wake up call och har tagit mig i kragen för att bli färdig!
Jag har hunnit med alla Kärnämnen: Eng A,+B+C, Ma A, Sv A+B, Sh A, Re A, Hi A, Nk A+B.
OCH sedan har jag läst till Hälsopedagog under ett av dom tre åren. 
Plus att jag har jobbat VÄLDIGT mycket, med tanke på att jag har gått 100 % i skolan.
Känns faktiskt riktigt bra nu när jag kollar tillbaka på mina år här i Umeå

 
 
 
Så med det sagt så har jag och SKA jag börja läsa till Massageterapeut i höst på Axelsons i Stockholm.
Jag har betalat in min anmälansavgift och därimed blivit säkrad en plats på skolan. Sen ska hela kursen betalas innan sista Juni. Vilket innebär att jag fortfarande har 2-månads-löner kvar att spara ihop kursavgiften på: 43000kr (vilket jag mestadels redan sparat ihop till.)
Så det innebär att jag kommer stanna i Umeå och jobba tills i början av Augusti, sedan flyttar jag ner till Stockholm för 4 månader till att börja med.
Jag är så sjukt taggad och det ska bli så spännande att få göra något nytt och det ska bli SÅ himla kul att bli bättre på något som jag redan är bra på: att massera !
 

Sen vet man aldrig vad som händer! 
Har inte vågat planera så mycket längre eftersom mycket kan hända på kort tid och nya möjligheter dyker upp hela tiden. Men jag har absolut smidit lite ideer som skulle vara sjukt roligt att få planera i framtiden.