You are my ONE in 6 billion.

Igår vart det inget tränande, hade världens mensvärk och mådde pyton :( Hela eftermiddagen låg jag i sängen och tyckte synd om mig själv.
Idag har jag varit piggare och  har redan hunnit dammsuga, diska, äta frukost, lunch och snart ska jag bege mig till apoteket och köpa Aceton. Ser förfärlig ut med mitt gamla nagellack... huuaa.
 
Ikväll ska ut och dricka vin med finaste Jenny och troligtvis hakar Merja + lillasyster på ♥ Så mysigt, värsta tjejkvällen! Men tänkte träna lite innan dess :) 
Beställde hem lite grejer från Bodystore.com precis. GRYM butik med bra priser, har man väl tagit sig in på sidan är det svårt att inte klicka hem något. Dem har så mkt att välja på!
 
Imorgon ska jag iväg på ett ärende med mamma på förmiddagen och seden är det två 24tim pass fre-lör och sön-mån ...! Så ikväll är sista dagen på lovet för mig :( Skönt lov iallfall varit ledig tis-tors!
 
--
 
 Våra gula körsbärstomater som växer helt galet inne i mitt rum. Så mycket godare än alla tomaterna i butikerna. Det är verkligen värt att odla sina egna!