Think healthy thoughts.

 förätt: bruschetta med tomat och basilika
 
Vi bjöd in Chloe i förrgår på lite middag (zucchini lasagne) och bubbel, sen kom det över några vänner och vi åkte in till en klubb som heter Bardot. Lite halvskumm klubb, har varit där 1 gång förra året och den är helt okey.
Vid 05 påväg hem stannade vi och käka på en Venezuelisk-restaurang/fastfood. Jag åt en Arepa med kyckling och avokado. Det är typ som ett pita bröd gjort på majsmjöl istället. Riktit smarrit =)
 
Igår så var alla utom jag lite småbakis, så vi bestämmde oss för att åka in till NIKKI-BEACH och äta deras "populära" brunch. WOOOOF, Snacka om paradiset. Världens godaste buffeé med mat från hela världen. Som dom gjorde mer eller mindre mitt framför ögonen på dig, vid olika stationer på stället. Allt från: Creps, våfflor, omelette, italienska ostar, salami,lax, sallader, pastarätter, paella, sushi, thai, hashbrown, korv, scramble eggs, frenchtoast... och efterrätt bordet var helt galet! Jag åt tills jag höll på att spricka, men stackars Joses bakfylla tog över och han mådde jätte dåligt efter första tallriken :( Måste tillägga att det var riktigt varmt, fuktigt och regnigt den dagen också. Värsta dagen kanske?
 
 
Är lite arg på mig själv. HAR INGA BILDER ALLS FRÅN DESSA DAGAR, haha så jävla sämst jag är för vi har gjort jätte mycket kul ihop!
 
Idag tar vi det lugnt hela dagen eftersom det är sjukstuga här hemma. Och vi ska ut och festa imorgon igen eftersom det är NYÅR och vi har redan köpt biljetter till ett ställe som heter TREE HOUSE. Vi är 13 pers som ska gå. Kommer bli riktigt mkt folk MEN framför allt riktigt riktigt kul!
 
 
 
Så ligger här på soffan och kollar The Hobbit - An Unexpected Journey (första filmen). Senare under kommande vecka har jag bestämt att vi ska gå på bio och se den andra filmen - The Desolation of Smaug